Creatief gids

Terug naar Creatief startpagina

Start  »  Gids  »  C  »  Creatief  »  Creatief met kunst

Creatief met kunst gids

Creatief gids

1. Aerosolid Muurschilderingen
Aerosolid Muurschilderingen is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen verschillende individuele kunstenaars met een Street Art achtergrond, die de afgelopen 19 jaar vele muurschilderingen hebben uitgevoerd.

http://www.aerosolid.com

2. Art `n Company
Art `n Company houdt zich bezig met het verzorgen van schilderprogramma`s, creatieve workshops en de verhuur van schildermaterialen.

http://artncompany.nl

3. Art-4-wall
Voor een gezellige workshop schilderen.Mensen die bij mij een workshop schilderen hebben gedaan hoor ik meestal zeggen: "Ik wist niet dat ik dat kon".

http://www.art-4-wall.com

4. ik wil graffiti
De graffiti artiesten Wessel en Stein Koning van www.ikwilgraffiti.nl houden zich bezig met legale graffiti in de breedste zin van het woord: van graffiti slaapkamer tot graffiti schildering als reclame uiting, elke graffiti opdracht zien wij als ee

http://www.graffitikunstenaar.nl

5. IN-KLEUR
Muurschilderingen voor grote en kleine muur

http://www.in-kleur.nl

6. Jan Nijenhuis
Professioneel illustrator en kunstschilder. De vele schilderijen, decors, muurschilderingen, karikaturen, portretten, logo's, kaarten, posters en illustraties getuigen van zijn kwaliteit.

http://www.tekenstudiojan.nl

7. Legs Boelen
De schilderijen hebben meestal een serieel en repetitief karakter. Telkens duikt er een thema op dat op veel manieren belicht wordt.

http://www.legsboelen.nl

8. Olga Dol
handgemaakte Venetiaanse maskers

http://www.olgadol.nl

9. Viltz.nl, grafisch vilt en andere zaken
Grafisch vilt en andere zaken.Modern vilt, zowel gericht op kunst als op hippe woonaccessoires...

http://www.viltz.nl/

10. ZIZO label
ZIZO label biedt een variatie aan schilderijen: abstract, lieflijk pastel of gemengde technieken. Maar ook voor een kraamkado of een leuk schilderij voor de kinderkamer kunt u hier terecht!

http://www.zizo-label.nl